Karaman'da Kavşak Geçişlerinde Bir Nokta Daha Rahatlatıldı

Karaman'da Kavşak Geçişlerinde Bir Nokta Daha Rahatlatıldı

Karaman Belediyesi, İbrahim Öktem Bulvarı’ndan 100. Yıl Bulvarına dönen kavşak üzerinde yol genişletme çalışması yapıyor.

Karaman Belediyesi’nin şehir içi trafiği rahatlatmak için gerçekleştirdiği yol ve kavşak düzenleme çalışmaları devam ediyor. Son olarak İbrahim Öktem Bulvarı’ndan 100. Yıl Bulvarına dönen Sanayi köprülü kavşağı üzerindeki kaldırım geriye çekilerek yolun genişliği yedi metreye çıkarılıyor.  

Belediye ekiplerince şehrin birçok kilit noktasında yapılan yol genişletme ve kavşak düzenleme faaliyetlerinin ardından, araç ve yayalara daha rahat ortamlarda geçiş ve seyir imkânı sağlandı.  

Yol açma çalışmaları devam ediyor

Belediyeye bağlı ekipler diğer yandan şehrin ihtiyaç duyulan bölgelerinde yol açma ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamında, Yeni Şehir Mahallesi Alsancak Caddesi’ni Kızık Yolu’na bağlantı çalışmaları devam ediyor.

11012021144126.jpg11012021144135-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber