Karaman'da Kaygan Zeminle Birleşen Dikkatsizlik Kazayı Getirdi

Karaman'da Kaygan Zeminle Birleşen Dikkatsizlik Kazayı Getirdi

Karaman'da meydana gelen trafik kazasında sürücü koltuğuna sıkışan 49 yaşındaki Veli Lale vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Kaza Tabduk Emre Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; 26 yaşındaki Recep Taşkın 590209163 plakalı iş makinesi ile bulvar üzerinde seyir halinde iken bulvar üzerinde U dönüşü yapmaktan olan 49 yaşındaki Veli Lale idaresindeki 42 DV 998 plakalı otomobile çarptı. 

Kar yağışınında etkisi ile sürüklenen araçlar karşı şeritte durabildi. Kazada sürücü koltuğuna sıkışan Veli Lale çevredeki vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden kurtarılırken, sürücü ve otomobilde bulunan 17 yaşındaki kızı Büşra Lale çağırılan ambulans ile Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber