Karaman’da Kayıp Vatandaşın Donmuş Bedenine Ulaşıldı

Karaman’da Kayıp Vatandaşın Donmuş Bedenine Ulaşıldı

Kazımkarabekirli vatandaşın cesedi Demiryurt Tren İstasyonu yakınlarında bulundu

Dün akşam saatlerinde arkadaşları ile beraber vakit geçiren Mesut Aksay daha sonra eve gideceğini söyleyerek arkadaşlarının yanından ayrılmıştı.

Gece evine gelmediği öğrenilen Aksay’ın sabah 7:00 sularında Demiryurt Tren istasyonu arka tarafında mısır tarlası kenarında otomobiline ulaşıldı.

Otomobili ilk bulan köylüler durumu jandarmaya haber ettiler. Jandarma çevre köy muhtarlar ile irtibat kurarak otomobilin sahibine ulaşmak istedi. Aksay’ın telefonu da cevap vermeyince Kazımkarabekir’de bulunan akrabaları ve Kazımkarabekirliler Aksay’ı aramaya koyuldu.

Eski istasyon çevresinde yaklaşım 5 km lik alan aranmaya başladı. Olay yerinde jandarma ekipleri ve AFAD ekipleri aramalarına devam etti.

Saat 14:00 sularında Aksay’ın anahtarları bulundu. Demiryolu hattına yakın bir alanda bulunan anahtarın ardından aramalar bu alana kaydırıldı.

Tren yolu hattı Karaman istikametinde taranmaya başlandı. 14:40 sularında ise o acı manzara ile karşılaşıldı.

Mesut Aksay gece karanlığında tipinin de etkisiyle aracıyla kaza yapmış aracını olduğu yerde bırakarak yaya vaziyette gitmek isterken yolunu kaybetmişti.

Cansız bedenine ulaşılan Aksay’ın ilk belirlemelere göre orada uyukladığı ve donduğu düşünülüyor.

Olay yerine savcı çağırıldı. Asıl ölüm nedeni ise yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber