Karaman'da Keser ve Arıcı Ailelerinin Acı Günü

Karaman'da bugün öğle namazından sonra iki vatandaşımız toprağa verilecek.

Aslen Pınarbaşılı olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mesude Keser (87) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Mart Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Keser; Mısırlıoğlu ailesinden ve Haziran 2018'de Karaman'da kalp krizi geçirerek vefat eden Polis Memuru Fevzi Ünüvar'ın kayınvalidesi idi.

Vefata ilişkin taziye yayınlayan Ahmet Mısırlıoğlu;
"Abdurrahman Keser eşi Yalçın, Oktay, Yavuz, Oğuz, Ali Özdemir, Züleyha'nın anneleri çocukluğumda bana büyük emekleri olan pek kıymetli halamın kızı Mesude Keser (87) vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip yeni musalladan kaldırılacaktır. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun. Allah rahmet eylesin." dedi.

Aslen Özyurtlu olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Ali Arıcı (59) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Mart Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak Karaman'da vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

img-1921.jpg

img-1922.jpg

img-1927.jpg

img-1930.jpg

img-1936.jpg

img-1937.jpg

img-1942.jpg

img-1944.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber