Karaman'da Keşfederek Öğreniyorum Projesi Başlıyor

Karaman'da Keşfederek Öğreniyorum Projesi Başlıyor

Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, İç İşleri Bakanlığının Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından hibe desteği almaya hak kazandı.

Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ‘Keşfederek Öğreniyorum’ proje koordinatörü Zeliyha Akçan, proje hakkında bilgi verdi; STEAM temelli beceri atölyeleri, çocuğun yaratıcı düşünebilmesine, geçmiş-gelecek arasında bağ kurabilmesine yardımcı olur. Sanat etkinlikleri, bilinçli ve sosyal bir birey olmasını, el becerisi gerektiren işlerde başarılı olmasını sağlar. 
Projemiz 4-11 yaş arası çocuklara STEAM temelli beceri atölyeleri kurarak yaşam becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakçi kurumlarımız ile birlikte Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin ‘Keşfederek Öğreniyorum’ projesi STEAM temelli beceri atölyelerinde gerçekleştirilecektir. Mutfak atölyesi, ahşap atölyesi, sanat atölyesi ,spor atölyesi ,robotik kodlama atölyeleri ile hizmet verecektir. 
 
İştirakçi kurumlarımız ile 19-23 Ekim 2020 tarihleri arasında proje tanıtım toplantıları gerçekleştirildi.

‘Keşfederek Öğreniyorum’ proje ekibi kuruldu. Projemiz içerisinde eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile altı ay boyunca ailelere destek olunacaktır. 
İletişim: Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği 
Hisar Mh. 458. Sk. No:11 KARAMAN
Tel: 0338 213 69 25
GSM: 0536 726 71 67

663bb06b-4579-443b-bed7-e849db67c8a3.jpg837eaa78-230e-493e-ac87-c1db2f06a167.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber