Karaman'da Keşfederek Öğreniyorum Projesinde 3.Dönem Başlıyor

Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, ilgiyle takip edilen projesinde 3. Dönemi başlatıyor.

Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ‘Keşfederek Öğreniyorum 3’ proje koordinatörü Zeliyha Akçan, üçüncüsüne başlanan proje hakkında; “STEAM temelli beceri atölyeleri, çocuğun yaratıcı düşünebilmesine, geçmiş-gelecek arasında bağ kurabilmesine yardımcı olur. Sanat etkinlikleri, bilinçli ve sosyal bir birey olmasını, el becerisi gerektiren işlerde başarılı olmasını sağlayacaktır ”dedi.

Geçtiğimiz hafta proje paydaşları ile yapılan açılış programında proje hakkında Sabite Güleç tarafından sunum yapıldı.

Proje ile 4-11 yaş arası çocuklara STEAM temelli beceri atölyeleri kurarak yaşam becerilerini geliştirmesi amaçlamakta. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Aile çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iştirakçi kurumlar arasında.
Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin ‘Keşfederek Öğreniyorum 3’ projesi STEAM temelli beceri atölyelerinde gerçekleştirilecektir. Mutfak atölyesi, ahşap atölyesi, sanat atölyesi ,spor atölyesi ,robotik kodlama atölyeleri ile hizmet verecektir. 

‘Keşfederek Öğreniyorum 3’ içerisinde eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile altı ay boyunca ailelere destek olunması da hedefleniyor.

İletişim: Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği 
Hisar Mh. 458. Sk. No:11 KARAMAN
Tel: 0338 213 69 25
img-8532.jpg

img-8534.jpg

img-8536.jpg

img-8538.jpg

img-8539.jpg

img-8543.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber