Karaman’da Kilolu Hasta Taşıma Rezaleti

Karaman’da Kilolu Hasta Taşıma Rezaleti

Evde sağlık hizmetlerinin bir gün sonraya bıraktığı şahsın yardımına itfaiye yetişti

Dün Karaman’da yaşanan olay akıllara “sağlık hizmetlerinde bir aksama mı var” sorusunu getirdi.

İbrahim Hakkı Konyalı mahallesinde oturan ve obezite hastalığı bulunduğu öğrenilen bir vatandaş rahatsızlandı. Hasta vatandaş ikindi saatlerinde telefonla aradığı sağlık ekiplerinden kendisine yardımcı olmalarını istedi.

İddiaya göre sağlık ekiplerinden şimdi değil yarın gelebiliriz cevabı alan vatandaş biraz daha fenalaşınca 112 sağlık ekiplerinden yardım istendi. Ağır olan hastanın ambulans ile taşınamayacağına kanaat getirilince bir şekilde itfaiyeye ulaşıldı. İtfaiye ekipleri çıkardıkları ekip aracı ile önce vatandaşı evinden hastaneye götürdüler.

Acilde müdahale edilen ve şekeri düştüğü için fenalaştığı öğrenilen hasta daha sonra yine itfaiye ekipleri tarafından sedye ile evine götürüldü.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum