Karaman'da KMÜ Kura İşçi Alımı Yaptı: İşte Sonuçlar

Karaman'da KMÜ Kura İşçi Alımı Yaptı: İşte Sonuçlar

KMÜ sürekli işçi alımı için 06 Ocak 2020 tarihinde Karaman 4. Noteri huzurunda yapılan kura çekilişine 3837 kişi katıldı.

Üniversitemiz sürekli işçi alımı için 06 Ocak 2020 tarihinde Karaman 4. Noteri huzurunda yapılan çekiliş sonucunda;

- 15 Güvenlik Görevlisi ilanı için İŞKUR’a başvuran 790 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda 60 asil ve 60 yedek aday;

-20 Temizlik Görevlisi ilanı için İŞKUR’a başvuran 3047 kişi arasından yapılan çekiliş sonucunda 80 asil ve 80 yedek aday belirlenmiştir.

- İlgili yönetmeliğin 5’inci maddesi kapsamına giren ve kuraya dâhil edilmeden sözlü sınava katılma hakkı bulunan öncelikli başvuru sahibi 1 adet temizlik görevlisi, 1 adet güvenlik görevlisi adayı asil aday listelerine dâhil edilmiştir. ( Öncelikli, Terörle Mücadelede Başarı Belgesi Alan )

Güvenlik Görevlisi asil ve yedek liste için tıklayınız.
Temizlik Görevlisi asil ve yedek listesi için tıklayınız.


Not: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hükümleri çerçevesinde adayların T.C. Kimlik Numaraları gizlenerek ilan edilmiştir.

Asil olarak belirlenen adaylar şağıda belirtilen gün ve saatte Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çalıştay Salonunda (KMÜ Çarşı ve Yemekhanenin bulunduğu bina) yapılacak sözlü sınavda hazır bulunmaları gerekmektedir. Sözlü Sınavda hazır bulunmayan asil adaylar sınav hakkını kaybedecektir. Asil adaylar arasından seçim yapılamaması durumunda yedek adaylar sözlü sınava davet edileceklerdir.

Sözlü sınava katılacak olan adayların;

T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) aslı ve fotokopisi
Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi
Güvenlik görevlisi kadrosuna başvuran adaylar için özel güvenlik kimlik kartının aslı ve fotokopisi
1 adet vesikalık fotoğraf
Getirmesi gerekmektedir.

Güvenlik görevlisi asil adaylar sözlü sınavı

07 Ocak 2020 – 09:00

Temizlik görevlisi asil adaylar sözlü sınavı

08 Ocak 2020 – 09:00

Şartları Taşımadığı Belirlenen veya Sınava Katılmayan Adayların Yerine Yedek Listeden Sözlü Sınav

10 Ocak 2020- 09:00

Sınavın mesai saatlerinde tamamlanamaması halinde sınav günü saat 17:00’da sınav mahallinde hazır bulunanların tespiti yapılarak sınava devam edilecektir. Saat 17:00 itibariyle sınav mahallinde bulunmayanlar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Sözlü sınav sonucunda istihdam edilecek kişilerin isimleri Üniversitemiz web sayfasında (https://www.kmu.edu.tr/ ) ilan edilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber