Karaman’da Kobi Haftası Faaliyetleri

Karaman’da Kobi Haftası Faaliyetleri

Karaman KOSGEB İl Müdürü Mevlüt Tavşan, 21-27 Kasım 2016 tarihleri arasında kutlanan Avrupa Birliği KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ı makamında ziyaret etti.

 

 

 

Ziyaret esnasında KOSGEB İl Müdürü Mevlüt Tavşan, Avrupa KOBİ Haftası, KOSGEB faaliyetleri ve KOSGEB’in girişimciliği özendirmesi kapsamında yapılan faaliyetler hakkında Başkan Toktay'a bilgiler verdi. İl Müdürü Mevlüt Tavşan konuşmasında; “Avrupa Birliği, KOBİ’lerin ve girişimciliğin desteklenmesi ve gençlere girişimciliğin özendirilmesi için; AB’nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası yaklaşımını sürdürüyor. Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası’nın mantığına uygun etkinlikler düzenlemektedir. KOSGEB’in ulusal kamu koordinasyonunu yürüttüğü Avrupa KOBİ Haftasında Türkiye, 2009 yılından itibaren diğer 37 katılımcı ülke ile birlikte yer alıyor. Avrupa KOBİ Haftası bu yıl 21-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.” dedi.

Ayrıca ziyarette Karaman KOBİ’lerinin sorunları ve çözümlerine yönelik görüş alışverişi yapıldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay KOSGEB İl Müdürü Mevlüt Tavşan'a ziyareti için teşekkür ederek girişimcilik projeleri konusunda KOSGEB'le etkin işbirliği içinde olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber