Karaman’da Korona Çataklı Karı Kocayı On Gün Arayla Dünyadan Kopardı

Karaman’da Korona Çataklı Karı Kocayı On Gün Arayla Dünyadan Kopardı

Karaman’da bugün vefat edenlerden Fadime Yılmaz’ın 10 gün önce eşi İbrahim Yılmaz vefat etmişti.

Karaman’da vefat eden dört vatandaşımız bugün defnediliyor.

Aslen Çatak Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadime Yılmaz (87) vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakiben Çeltek (Kazalpa) mezarlığından kaldırılmıştır. 

Fadime Yılmaz’ın Korona virüs dolayısıyla hastalığının şiddetlendiği ve eşi İbrahim Yılmaz’ın çocuklarına annelerinin vefat etme ihtimaline üzüldüğünü söylediği ancak onun da 10 gün önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Aslen Taşkale Köyünden Olup Karaman'da İkamet Etmekte Olan Süleyman Köpük (28) Vefat Etmiştir. Cenazesi İkindi Namazına Müteakiben Yeşil Camiden Kaldırılacaktır. 

Köpük’ün içinde bulunduğu otomobilin Mut’ta ambulans ile çarpıştığı ve bu kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Aslen Ağrılı olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Perizade Karharman (65) vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakiben Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karslı olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Adil Yıldırım (80) vefat etmiştir. Cenazesi cuma namazına müteakiben Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kemran Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Açıkalın (73) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Çeltek (Kazalpa) mezarlığından kaldırılacaktır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber