Karaman'da Korona Virüsle Mücadele Bir Kişi Daha Sağlığına Kavuştu

Karaman'da Korona Virüsle Mücadele Bir Kişi Daha Sağlığına Kavuştu

Karaman Devlet Hastanesinde taburcu olan hasta sayısı 55 oldu.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Karaman'da da Korona Virüs (kovid-19) tehdidi devam ediyor. Salgının başladığı günden bu yana Karaman Devlet hastanesinde yapılan müdahaleler sonucu vatandaşların sağlığına kavuşması sağlanıyor.

Bugün yapılan açıklamada;

"Bugün itibariyle  hastanemizde  COVİD-19 tedavisi başarıyla tamamlanan 55. (ellibeşinci) hasta şifa ile taburcu edilerek evlerine gönderilmiştir.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Karaman’da da güçlü sağlık altyapısı ve özverili sağlık çalışanlarımızla başta ilk vaka olmak üzere şifa ile taburcu ettiğimiz  55  Covid-19 hastamızın   tedavisinin başlangıcından taburculuk sürecine kadar fedakarlığı örnek olan sağlık çalışanlarımıza Karaman Devlet Hastanesi Baştabipliği olarak  teşekkür ediyoruz"denildi.

30009a87-0187-434e-a3bf-8edf6c60ca33.jpg48fba4ea-5e7a-41a5-861c-afa64c22e23f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber