Karaman'da Köy Ziyaretlerine Devam

Karaman'da Köy Ziyaretlerine Devam

Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, İl Genel Meclisi Adayları Adem Kapar, Mustafa Atabay, Mustafa Yangöz, Hakkı Karaduman, Ahmet İşcan ve parti yöneticileri ile birlikte köy ziyaretlerine devam ediyorlar.

Ziyaretler kapsamında;

27 Şubat Çarşamba günü Merkeze bağlı Göztepe, Hamidiye, Beydili, Ekinözü, Salur, Kızık ve Alaçatı köyleri; 28 Şubat Perşembe günü ise Yollarbaşı, Bölükyazı, Çiğdemli, Mesudiye, Demiryurt, Eminler ve Yuvatepe köyleri.Vekil Recep Şeker, İl Genel Meclisi Adayları Adem Kapar, Hakkı Karaduman ve Parti yöneticileri tarafından ziyaret edilirken;

27 Şubat Çarşamba günü Merkeze bağlı Kılbasan, Dinek, Karacaören, Eğilmez, Kameni, Burunoba, Çoğlu ve Osmaniye köyleri; 28 Şubat Perşembe günü ise Kisecik, Kaşoba, Ortaoba, Süleymanhacı, Üçkuyu ve Madenşehri köylerini ise Vekil Oğuzhan Eser, İl Genel Meclisi Adayları Mustafa Atabay, Mustafa Yangöz ve Parti Yöneticileri tarafından ziyaret edildi.

Ziyaretlerde Milletimizin Efendisi olan köylüleri ile yapılan yatırımlar ve eksikler yerinde incelenerek, istişare edildi. Sıcak sohbetler eşliğinde gündem değerlendirilerek bilgi alışverişinde bulunuldu, Sorun ve talepler dinlendi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adem Kapar: “Ziyaretlerimiz esnasında bizleri sevgi ve hoşgörü ile karşılayan köy ve köylülerimize, misafirperverliklerinden ve bize vermiş oldukları gönülden desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Karaman'da Köy Ziyaretlerine Devam

Karaman'da Köy Ziyaretlerine Devam

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber