Karaman'da Köylere Ziyaret

Karaman'da Köylere Ziyaret

Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar Köyleri Ziyaret ettiler.

Ak Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan ve İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, Balkusan’da düzenlenen Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma Etkinliklerine katıldıktan sonra dönüş yolunda ilk önce İhsaniye ve Aşağıakın Köylerini ziyaret ettiler.

Köylüler ile bir süre sohbet edip, sorunların karşılıklı istişare edilmesinin ardından köyden ayrılan Çağlayan ve Kapar’ın bir sonraki durağı Narlıdere köyü oldu.

Köy Meydanında vatandaşlar tarafından samimiyetle karşılanan Çağlayan ve kapar, köylüler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

İftardan sonra son olarak Medreselik Köyünü ziyaret eden ve Muhtar Alaaddin Alkan ve vatandaşlar ile bir araya gelerek samimi sohbetler eşliğinde köyün genel durumu ve ihtiyaçları ile ilgili görüşmelerde bulundular.

Fırsat buldukça vatandaşlar ile bir araya gelerek ziyaretlerin sürdürüleceğini belirten Çağlayan ve Kapar, misafirperverlikleri için vatandaşlara teşekkür etti.

Karaman'da Köylere Ziyaret

Karaman'da Köylere Ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber