Karaman'da Küçükler Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Karaman'da Küçükler Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen okullararası küçükler hentbol il birinciliği müsabakaları dereceye giren takımların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Yunus Emre Spor Salonu’nda 9 okul takımından yaklaşık 108 sporcunun katılımıyla düzenlenen okullararası küçükler hentbol il birinciliği müsabakaları erkekler kategorisinde oynanan final karşılaşmalarının ardından sona erdi. 5 gün boyunca devam eden müsabakalarda sporcuların madalya mücadelesine beden eğitimi öğretmenleri de ortak olurken, sporseverler ise tribünlerden yaptıkları tezahüratlar ile sporculara destek verdiler.

İlk günden son güne kadar çekişmeli geçen müsabakalarda kızlarda Bifa Ortaokulu, erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüsleyen takımlar oldu. Genel sıralamada ise, kızlarda Bifa Ortaokulu birinci, Özel Başarı Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü, erkeklerde Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci, Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Bifa Ortaokulu üçüncü, Toki Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Karaman'da Küçükler Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Karaman'da Küçükler Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber