Karaman'da Kumlama Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman'da Kumlama Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi Üyeleri Dereköy köyü Yunus Mahallesinde devam eden kumlama çalışmalarını yerinde incelediler.

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydın ve İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alparslan ile birlikte Merkeze bağlı Dereköy köyü Yunus Mahallesinde devam eden kumlama çalışmalarını yerinde incelediler.

Karaman Valisi Fahri Meral ile birlikte Çoğlu-Karacaören ve Eğilmez köylerini ziyaret ettikten sonda Dereköy Yunus Mahallesinde İl Özel İdaresi ekiplerince yürütülen yol kumlama çalışmaları inceleyerek Yol ve Ulaşım Müdürü Hüseyin Alparslan'dan bilgiler alan Kapar:

“ Ekiplerimiz 2019 programı doğrultusunda bakım-onarım-kumlama çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Bir yandan vatandaştan gelen talepleri değerlendirip sorunları ivedilikle gidermeye çalışırken bir yandan da yağışlı hava koşulları ile mücadelemiz sürüyor. Ben çalışan ekip arkadaşlarıma görevlerinde kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Karaman'da Kumlama Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman'da Kumlama Çalışmaları Devam Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber