Karaman’da KYK Öğrenci Yurtlarına Yenisi Eklendi

Karaman’da KYK Öğrenci Yurtlarına Yenisi Eklendi

Karaman'da faaliyete giren yurt binası ile Karaman’da üniversite öğrencileri İçin yeni bir yurt imkanı daha sağlanmış oldu

Karaman’da Çavpet ile Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin ortaklaşa yürüttüğü yurt inşaatının tamamlanmasının ardından gözler ne zaman faaliyete geçeceğine çevrilmişti.

Öğrenci Yurdu, 19 kat 750 öğrenci kapasiteli 2'şer odalı çalışma odası yatak odası tuvaleti banyosu içerisinde olan her katta ders çalışma salonu, mescidi bulunan, engelli odalarından oluşuyor.

Birlik Başkanı Bayram Uysal yaptığı açıklama ile yurdun KYK ile yapılan müzakereler sonucunda KYK bünyesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencilerine tahsis edildiğini bildirdi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber