Karaman'da KYK Yurtlarında Ebru Kursu

Karaman'da KYK Yurtlarında Ebru Kursu

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Karaman Kız Yurdunda açılan ebru kursu öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Karaman Kız Yurdu'nda da öğrencilere yönelik düzenlenen etkinlikler hızla artmaya devam ediyor. Bu çerçevede Karaman Kız Yurdu'nda öğrencilere yönelik 20 öğrencinin katılımı ile ebru kursu açıldı. Eğitmen Nilüfer Çetin tarafından verilen ebru eğitimleriyle öğrenciler hem ebru sanatının inceliklerini öğreniyor hem de günün stresini atma fırsatı buluyor.

Boş zamanlarını yeni bir sanat öğrenerek değerlendirdikleri için memnun olduklarını belirten öğrenciler, "Ebru sanatı eğitimlerimiz eğlenceli bir şekilde devam ediyor. Eğitmenimiz Nilüfer Çetin ile birlikte bu sanatın tüm inceliklerini öğrenme fırsatı buluyoruz. En güzeli de bu sanatı ücretsiz bir şekilde alıyoruz. Bizlere böylesine güzel ve anlamlı hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Gençlik ve Spor BakanlığI (GSB) Karaman Yurtlarında barınan öğrencilerin dolu dolu bir yıl geçirmeleri için çalışmalara devam ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, "GSB Karaman Yurtlarımızda yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte birçok alanda ücretsiz kurslarımızı öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Son olarak Karaman Kız Yurdumuzda öğrencilerimiz için ebru kursumuzu açtık. Öğrencilerimiz açılan bu kurslarla hem sanat öğreniyorlar hem de boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Öğrencilerimizin mutlu ve huzurlu olması bizleri de mutlu ediyor" diye konuştu.

Gsb Yurtlarında Ebru Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Gsb Yurtlarında Ebru Kursu Yoğun İlgi Görüyor

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber