Karaman'da Larende Alt Geçit Çıkışında Kaza : 6 Yaralı

Karaman'da Larende Alt Geçit Çıkışında Kaza : 6 Yaralı

Larende bağlantı bölümünün çok eleştirildiği alt geçitte çıkışında kaza yaşandı

Karaman'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Larende Mahallesi Buğday Pazarı Alt Geçidi çıkışında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İlhan Yılmaz (30) yönetimindeki 70 BF 952 plakalı hafif ticari araç, alt geçit çıkışında ters yönden geldiği ileri sürülen Yaşar Culdur (36) idaresindeki 70 FP 645 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. 

Kazada sürücüler Yılmaz ve Culdur ile araçlarda bulunan Şerife (13), Tuba(30) ve Şerife Culdur (55) ile Merve Eğilmez (28) yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Tüplü olan otomobilde gaz kaçağının olması nedeniyle kaza yerine itfaiye çağrıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekibi, otomobildeki gaz kaçağını keserek olası tehlikeyi önledi. Bir süreliğine tek şeridi araç trafiğine kapanan alt geçit, kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Karaman Larende Alt Geçit Trafik Kazası

Karaman Larende Alt Geçit Trafik Kazası

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber