Karaman'da Lüks Otomobille Drift Mobeselere Yansıdı

Karaman'da Lüks Otomobille Drift Mobeselere Yansıdı

Karaman'da trafik kameralarına yansıyan lüks otomobille drift hakkında Karaman Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı

Yapılan açıklamada;

"Yaz dönemi ile birlikte ilimizde artan araç sayısı, düğün, nişan vb. etkinlikler kapsamında oluşan araç konvoyları nedeniyle zaman zaman trafik kazaları meydana gelmektedir. Bu tür üzücü olayların önlenmesi, trafiğin daha düzenli bir hale getirilmesi amacıyla yaya ve motorize ekiplerimiz tarafından denetimler yapılmakta bunun yanında, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) üzerinden de zaman zaman kontroller yapılmaktadır. 

11/07/2018 günü İlimiz Piri Reis Kavşağında kamunun huzurunu bozacak tarzda trafiği tehlikeye düşüren bir şahıs KGYS üzerinden yapılan inceleme sonrası çok kısa bir sürede ekiplerimiz tarafından İlimiz Anıt Park civarında yakalanmıştır. 

Trafik görevlilerimizce söz konusu sürücüye 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun 46/2-c maddesi (trafiği aksatacak veya tehlikeye sokacak şekilde şerit değiştirmekten) ve 73 üncü maddesi (kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde araç kullanmak) kapsamında toplam 343 TL idari para cezası uygulanmış, aynı Kanun’un 45 inci maddesi (sağlık şartları) uyarınca heyet raporu almak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne sevk edilerek sürücü belgesine el konulmuştur. 

Trafik düzenini ve kamunun huzurunu bozacak şekilde davranış sergileyen bu ve benzeri durumların engellenmesine yönelik olarak, bu ve benzeri durumla karşılaşan vatandaşlarımız 112 veya 155 polis imdat hattımıza ihbarda bulunabilirler." denildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber