Karaman’da Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

Karaman’da Masa Tenisi Müsabakaları Sona Erdi

İki gün boyunca devam eden karşılaşmalarda birincilik mücadelesi veren sporcuların heyecanına öğretmenleri de ortak olurken, sporcuların ortaya koydukları performans ise tribünleri dolduran sporseverlerden tam not aldı.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda 9 Aralık Cumartesi günü başlayan gençler masa tenisi il birinciliği müsabakaları 13 erkek, 10 kız takımı olmak üzere toplam 23 okul takımından 105 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

10 Aralık Pazar günü yapılan final karşılaşmalarının ardından kızlarda Ermenek Mustafa Demirok Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi birinci olurken erkeklerde Spor Lisesi birinci olan takımlar oldu. Kızlar ve erkekler kategorilerinde şampiyonların belirlenmesinin ardından erkeklerde Fatih Anadolu Lisesi ikinci, Karaman Lisesi üçüncü, Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü, kızlarda Toki Anadolu Lisesi ikinci, Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, Fatih Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Aydın Kaya, beden eğitimi öğretmenleri ve masa tenisi hakemleri tarafından verildi.

img_2643_1.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber