Karaman'da Merkezi Ortak Sınavlar Sorunsuz Gerçekleştirildi

Karaman'da Merkezi Ortak Sınavlar Sorunsuz Gerçekleştirildi

Temel eğitimden ortaöğretime geçiş için 8´inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen merkezi sınavlar 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde sorunsuz yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm yurt geneliyle birlikte Karaman’da 69 okul, 332 sınav salonunda, ikinci dönem ortak sınavları gerçekleştirildi.


Sınavlar hakkında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, sorunsuz bir sınavın gerçekleştiğini ifade etti. Okulları ziyaret ederek sınav uygulamasını yerinde inceleyen Kuntoğlu, "Öğrenci ve velilerimizle sohbet ederek onların heyecanını paylaştık. Sınavla ilgili onların düşüncelerini aldık. Genel anlamda öğrenciler, öğretmenlerinin yaptığı yazılılarla, kendi okullarında yapılan merkezi ortak sınavların hemen hemen aynı olduğunu ifade ettiler." diye konuştu.


İl Müdürü Kuntoğlu, iki gün boyunca sabahın erken saatlerinden itibaren, sınavların sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için yoğun çaba sarf eden okul idarecileri ile öğretmenlere ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek öğrencilere de eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber