Karaman’da Metruk Evleri Ne İçin Kullanıyorlar

Karaman’da Metruk Evleri Ne İçin Kullanıyorlar

Değişen mahallelerin arasında kalan metruk evler zehir tacirleri için cazibe merkezi oldu

Karaman son yıllarda konut sektörünce yeni gelişmelere sahne olurken eski evlerin yerine dikilen yeni apartmanlar vatandaşlara yeni yaşam alanları sunuyor.

Ancak ne var ki bazı mahallelerde binaların arasında kalmış, sahipsiz ya da müteahhitlere verilmiş yıkılmayı bekleyen metruk evler farklı amaçlara hizmet eder hala gelmiş.

metruk.jpg

Zembilli mahallesinde bulunan bir evde bu metruk yerlerden biri. Geçtiğimiz günlerde bir ihbarı değerlendiren asayiş ekipleri metruk evde uyuşturucu madde kullanıldığını tespit etti. Ekiplerin Karaman Emniyet Müdürlüğüne götürdüğü ve aralarında 18 yaşından küçüklerinde olduğu öğrenilen 5 kişi o metruk evde sohbet ettiklerini söylediler.

Vatandaşlar yetkililerden bu metruk evlerle ilgili tedbirler almasını bekliyorlar.

Karaman’da Metruk Evleri Ne İçin Kullanıyorlar

Karaman’da Metruk Evleri Ne İçin Kullanıyorlar

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber