Karaman'da MEVKA Yönetim Kurulu Toplandı

Karaman'da MEVKA Yönetim Kurulu Toplandı

Mevlana Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplandı.

Mevlana Kalkınma Ajansı’nın Karaman Polisevinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısına; Vali Fahri Meral, Konya Valisi Yakup Canbolat, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Konya Sanayi Odası Başkanı Ali Mercan katıldı.
 
Dönem başkanlığını Konya Valisi Yakup Canbolat’ın sürdürdüğü ve Vali Meral’in ilk kez katıldığı yönetim kurulu toplantısında gündemde bulunan konular görüşülürken toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
 
Mevlana Kalkınma Ajansı’nın ilimizde gerçekleşen toplantı öncesinde Konya Valisi Yakup Canbolat, Vali Meral’i makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette, Valilik Şeref Defterini imzalayan Vali Canbolat, daha sonra Vali Meral ile makamında bir süre sohbet ederek yeni görevinden dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
 
MEVKA yönetim kurulu toplantısı için ilimizde bulunan Vali Canbolat’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Meral, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Canbolat’a teşekkür etti.

mevka-toplantisi.ic.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber