Karaman'da Millet Bahçesi Çalışmalarında Son Durum

Karaman'da Millet Bahçesi Çalışmalarında Son Durum

Karaman’da Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından yapımı devam eden Karaman Millet Bahçesinde son çalışmalar yerinde incelendi.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık Karaman'da eski devlet hastanesinin bulunduğu bölgede inşaat ve yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacıhaliloğlu’nun da eşlik ettiği incelemelerde Vali Işık, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İlk etap 43 bin 70 metrekare olan proje, Karaman kalesinden başlayıp saatli kulede sona erecek. İkinci etap ise, saatli kuleden başlayarak 4 Nolu Sağlık Ocağı önünde bitecek.  

Millet Bahçesi projesi içerisinde 660 m² Millet Kıraathanesi, 127 araçlık otopark, 857 adet ağaç, 28.000 adet çalı, 24.855 m² çim, 973 m² çocuk alanları, 115 m² kuru havuz, 265 m² fitness alanı, 627 m bisiklet yolu ve koşu parkuru, 21 adet kameriye, 91 adet bank olacak.

dsc-4783.jpg

dsc-4797.jpg

dsc-4812.jpg

dsc-4817.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber