Karaman’da Milli Birlik Yürüyüşü Yapıldı

Karaman’da Milli Birlik Yürüyüşü Yapıldı

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde 15bin civarında Karamanlı meydanı doldurdu

Dün akşam saat 20:00 itibari ile Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanını doldurmaya başlayan binlerce Karamanlı gecenin geç saatlerine kadar meydandan ayrılmadı.

Ulusal yayınların meydandan izlendiği program İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngör’ün kızı Ece Güngörer’in İstiklal Marşını okuması ile başladı.

Meydanda yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerle coşkunun devam ettiği anlar Milli Birlik Yürüyüşü ile devam etti.

Binlerce vatandaş Aktekke Meydanından çıkarak Atatürk Bulvarı istikametinden İsmet Paşa Caddesine çıktı. Tekrar alana dönülmesiyle program devam etti.

Meydanda program İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından İstanbul Sultanahmet Camii’nde Vazifeli hemşerimiz Hasan Kara Hocanın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti

yururyyus.jpg

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Karaman Valisi Fahri Meral yaptıkları konuşmalarda milli birlik ve fetö ihanetinden bahsettiler.

 Muhammed Yalçın'ın 15 Temmuzda şehadet gecesini babası anlattı.

Program okunan şiirler ve izlenen videolar ile devam ederken yüzlerce vatandaş sabahın ilk ışıklarına kadar meydanda kaldılar.

Karaman'da Milli Birlik Yürüyüşü

Karaman'da Milli Birlik Yürüyüşü

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber