Karaman’da Minibüslerin Konduğu Boş Arsada Yangın Çıktı

Karaman’da trafikten çekilen minibüslerin konduğu boş arsada kuru otların tutuşması sonucu başlayan yangında bir minibüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, diğerleri de alevlerden dolayı kısmen hasar gördü.

Olay, Çeltek Mahallesi Gufrani Caddesi üzerinde bulunan boş arsada meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yaş ömrünü tamamladığı için trafikten çekilen 4 yolcu minibüsünün bulunduğu arsadaki, kuru otlar henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Alevler otların kuru olması nedeniyle biranda tüm arsayı sararması üzerine itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen 3 itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yangında arsanın ortasında bulunan ve alevlerin arasında kalan bir minibüs tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, diğerleri de kısmen zarar gördü. İtfaiyenin 1 saatlik çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Yangının çıkış sebebi araştırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

basliksiz-1-260.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber