Karaman'da Motosiklet Dönüş Yapan Otomobile Çarptı

Karaman'da Motosiklet Dönüş Yapan Otomobile Çarptı

Karaman'da motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Bugün Karaman'da meydana gelen trafik kazası ikindi saatlerinde Eski Hastane civarında Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi.

Kale istikametine gitmekte olan 42 TH 360 plakalı motosiklet cadde üzerinde yine aynı istikamette iken u dönüşü ile yola çıkmak istediği öğrenilen 70 AT 708 plakalı otomobille çarpıştı.

Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü kaza yerinde 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Kaskı takılı olan motosiklet sürücü ağır şekilde yaralanmaktan kurtulurken şuurunun da yerinde olduğu gözlendi.

Kaza sonrası trafik ekiplerinin yaptıkları incelemeler sonrası cadde üzerinde trafik normale döndü. Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman'da Trafik Kazası

Karaman'da Trafik Kazası

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber