Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi doğrultusunda Karaman Valisi Fahri Meral, merkeze bağlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

19 Şubat 2019 Salı günü Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya;

Vali Meral’in yanı sıra ilgili kurum müdürleri ile merkeze bağlı 15 mahalle muhtarı katıldı.
 
Gerçekleşen toplantıda mahalle muhtarları yaşadıkları sorun ve taleplerini dile getirerek sorunlarının çözümü noktasında Vali Fahri Meral’den destek istediler.
 
Vali Fahri Meral, trafik ve park sorunu, parkların aydınlatılması, altyapı sorununun çözüme kavuşturulması,içme suyu, kaldırımların durumu ve mahallelere sosyal alanların kazandırılması gibi farklı sorunların dile getirildiği toplantıda, mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerini dinledi.
 
“Uyuma Projesi” konusunda mahalle muhtarlarına uyarılarda bulunan Vali Meral, muhtarlardan toplumumuzun önemli sorunlarından birisi haline gelen ve özellikle gençleri tehdit eden uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda daha duyarlı olmalarını istedi.
 
Vali Meral toplantının sonunda, muhtarlara 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, tüm muhtarlara başarılar diledi.

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

Karaman'da Muhtarlar Toplantısı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber