Karaman’da Mutfak Yangını

Karaman’da Mutfak Yangını

Karaman’da bu sabah yaşanan mutfak yangını büyümeden söndürüldü

Karaman bu sabah saat 08:50 sularında İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesi 1081 nolu sokakta bulunan iki katlı evin ikinci katında yangın meydana geldi.

Koç ailesinin ikamet ettiği evde, eşini işe, çocuğunu da okula götüren evin hanımı, daha sonra evinde iken mutfaktan gelen dumanları fark edince komşularından yardım istedi.

yang.jpg

Olayın 110 itfaiye ekiplerine haber verilmesinin ardından yangın mahalline itfaiye ve elektrik firması ekipleri geldi. Binanın elektriği kesilerek yangına müdahale edildi.

Yapılan incelemede mutfakta aspiratör devresinden çıktığı anlaşılan yangın mutfağı kullanılmaz hale getirdi.

İtfaiye ekipleri hanımları mutfaklarında bulunan ve aşırı yağlanan aspiratörler konusunda uyardı.

Ekipler müdahalenin ardından olay yerinden ayrılırken komşuları yetkililerden ve hayırseverlerden aileye yardımcı olmaları konusunda istekte bulundular.

Karaman’da Mutfak Yangını

Karaman’da Mutfak Yangını

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber