Karaman'da Öğrencilerin Karne Heyecanı

Karaman'da Öğrencilerin Karne Heyecanı

2018 - 2019 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Karaman'da karne dağıtım töreni düzenlendi.

Karaman Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen karne dağıtımı öncesinde kendisini çiçeklerle karşılayan öğrencilerle bir süre sohbet eden Karaman Valisi Fahri Meral, öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmelerini ve bu süre içerisinde iyice dinlenerek bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere daha sonra karnelerini veren Vali Fahri Meral, buradaki programının ardından Hamza Anaç İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Okul bahçesinde çocuklarının karne heyecanını birlikte yaşamak için gelen ailelerin yanına giden Vali Meral, ailelerle kısa süreli sohbetlerde bulundu. Daha sonra öğrencilerin karnelerini verdi. Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet ederek tatil planlarına ilişkin düşünceleri dinleyen Vali Meral, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak yaz tatilini iyi değerlendirmelerini ve öğrencilerden kitap okumaları konusunda söz alarak sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaz tatili geçirmelerini diledi. 

Vali Fahri Meral, önümüzdeki eğitim öğretim yılında daha zinde ve hazır girebilmek için öğrencilerden kitap okumalarının yanı sıra farklı sosyal etkinliklere katılarak kendilerini geliştirmeleri konusunda da tavsiyelerde bulundu.

Karne dağıtım törenlerine; Vali Fahri Meral’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt, milli eğitim şube müdürleri, okul idarecileri, aileler ve öğrenciler katıldı.

Karaman'da Öğrencilerin Karne Heyecanı

Karaman'da Öğrencilerin Karne Heyecanı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber