Karaman'da Öğrencilerin Okul Heyecanı

Karaman'da Öğrencilerin Okul Heyecanı

Eğitim Öğretim döneminin ilk gününde Karamanlı öğrenciler yüz yüze eğitime başlamanın sevincini yaşadı.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle İbrahim Bey ilkokulunda eğitim-öğretim gören öğrencileri ziyaret ederek onların sevincine ortak oldu.

Karaman'da okulun ilk gününde arkadaşları ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrencileri yalnız bırakmayan Vali Mehmet Alpaslan Işık, ziyaret ettiği sınıflardaki öğrencilerle bir süre sohbet ederek covid-19 salgınına karşı temizlik, mesafe ve maske kullanımı konusunda öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Okul ziyaretinde minik öğrencilere tüm dünyada devam eden covid-19’dan korunmak için neler yapılması gerektiği konusunda çeşitli sorular sorarak öğrencilerin bilgilerini ölçen Vali Işık, maske mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının yüz yüze eğitime devamı için hayati önem taşıdığını söyledi.

Öğrencilere eğitim ve öğretim hayatlarında başarı dileklerinde bulunan Vali Işık, okula bu yıl başlayan 1. sınıf öğrencilerine okula hoş geldin rozetini takarken onlara küçük hediyeler verdi. Ardından 2. ve 3. sınıfları ziyaret eden Vali Işık, yeni eğitim öğretim yılının Karaman’daki eğitim camiasına, öğrenci ve velilerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Vali Mehmet Alpaslan Işık ile İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın sürpriz ziyareti günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

dsc-5291.jpg

dsc-5284.jpg

dsc-5266.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber