Karaman'da Organize İkinci Yol Bağlantısında Çalışmalar

Karaman'da Organize İkinci Yol Bağlantısında Çalışmalar

Karaman Belediyesi şehrin ihtiyaç duyduğu bölgelerde çözüm üretmeye devam ediyor. Ekipler yeni yapılan Sanayi Caddesi ile 2. Organize Sanayi Yolunu birleştiren tali yolda asfalt çalışmalarına başladı.

Karaman Belediyesi, daha önce sıcak asfaltını yaptığı 2. Organize Sanayi Yolu ve Sanayi Caddesini birleştiren tali yolu baştan sona yenileyerek daha kullanışlı ve sağlıklı hale getiriyor. Yolun yapılmasıyla birlikte özellikle TEKMARSAN ve TOKİ’ler mevkiinden 2. Organize Sanayi Yoluna ulaşım kısalarak bu bölgedeki trafik akışını da rahatlatmış olacak.

Ekipler, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Organize Sanayi Bölgesine ve Yeni Sanayi Bölgesine ulaşımın trafik yoğunluğu yaşanmadan daha rahat ve hızlı olacağını bildirdi. 

24092020144942.jpg24092020144947.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber