Karaman’da Otomobil İle Dolmuş Çarpıştı

Karaman’da Otomobil İle Dolmuş Çarpıştı

Zembilli Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hafif şekilde yaralandı

Karaman’da bugün saat 14:00 sularında meydana gelen trafik kazası, 718 nolu sokak üzerinden çıkmakta olan Evvelina A. İdaresindeki İngiltere kayıtlı otomobil ile, 761 nolu sokaktan çarşı istikametine gitmekte olan Nurullah T. idaresindeki 70 M 0111 plakalı dolmuş arasında meydana geldi.

Kaza, hat yolundan gitmekte olan dolmuşa sokaktan kontrolsüz bir şekilde çıktığı iddia edilen otomobilin çarpması sonuncu meydana geldi. Kazada otomobilde bulunan bayan şoför, yolcu konumundaki arkadaşı ve dolmuş şoföründe bir yaralanma meydana gelmez iken, dolmuşta olduğu öğrenilen bir delikanlı ve yaşlı bayan hafif şekilde yaralandı.

zkaza.jpg

İlk kontrolleri kaza yerinde yapılan yaralılar kontrol amaçlı olarak Karaman Devlet Hastanesine sevk edilirken trafiğe kapanan sokak araçların yol dışı edilmesinin ardından açıldı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman’da Otomobil İle Dolmuş Çarpıştı

Karaman’da Otomobil İle Dolmuş Çarpıştı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber