Karaman’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

Karaman’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

Karaman’da dün meydana gelen trafik kazasında iki öğrenci yaralandı

Karaman’da dün meydana gelen trafik kazası okullar bölgesinden çıkan motosikletli öğrencilerle bir otomobil arasında meydana geldi.

İbrahim Öktem Caddesi üzerinden giderek Karaman İl Özel idaresi önünde petrol istasyonuna dönmek üzere olduğu öğrenilen Eyüp E. idaresindeki 70 EK 029 plakalı otomobil ile, Spor Lisesi öğrencileri oldukları öğrenilen Metin Y. ve Rahim N. İsimli gençlerin bulunduğu 70 HA 901 plakalı motosiklet tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu çarpıştı.

basliksiz-1-151.jpg

Acılar içinde yerde kalan öğrenciler kaza yerine gelen 112 sağlık ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Trafik ekiplerinin müdahale ettiği kazayla ilgili tahkikat devam ederken öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hafif kırıklarının olduğu öğrenildi.

 

Karaman’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

Karaman’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber