Karaman’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

Karaman’da Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı

Karaman Kalesi kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı

Karaman’da bugün saat 10:40 sularında meydana gelen ve bir kişimin yaralandığı trafik kazası, Şehit İsa Kiriş Caddesi üzerinden çarşı istikametine gitmekte olan, İhsan Gürsel A. idaresindeki 70 FH 802 plakalı motosiklet ile, Behçet Kemal Çağlar Caddesinden çıkmakta olan Hasan Hüseyin Ü. İdaresindeki 70 FK 001 plakalı otomobilin, tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu çarpışmasıyla meydana geldi.

basliksiz-1-187.jpg

Kaza yola savrulan motosiklet sürücüsü olay yerine sevk edilen 112 acil ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaza mahallinde, trafik ekiplerinin çalışması sonucu araçlar yol dışı edilerek, kısa süreli aksama yaşanan cadde trafiği normale döndü.

Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Karaman Kale Kavşağında Trafik Kazası

Karaman Kale Kavşağında Trafik Kazası

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber