Karaman'da Otopark İşi 2023'ün İlk İhalesi Olacak

Karaman'da Otopark İşi 2023'ün İlk İhalesi Olacak

Karaman Belediyesinin Katlı Otopark İhalesi Yapılacak

Karaman'da 712 ada 7 parsel de ( eski buğday pazarının olduğu alan ) yapılacak olan katlı otopark toplam 9134.76 m2 olarak planlandı.

2 bodrum kat, zemin kat, +2 normal kat, teras kat olmak üzere toplam 5 kat şeklinde planlanmış kapalı otopark niteliğinde.

Toplam 193 araç kapasiteli katlı otopark da engelli araç park yeri, elektrikli araç park yeri, bisiklet-motosiklet park yeri planlandı.

Katlı otopark içerisinde teknik birimler, oto yıkama ve şehrin merkezinde ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte bay-bayan, engelli, Tuvalet ve lavabo, bebek bakım odası çözümlenmiştir.

Yapıya özel hazırlanan çiçek desen lazer kesim cephe kaplamasıyla YUNUS EMRE silueti yansıtılmıştır. Giriş cephesinde tasarlanan dikey bahçe ile de yeşil ihtiyacına cevap verilmeye çalışılmıştır.

KATLI OTOPARK yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

karamanotopark5.jpg

karamanotopark6.jpg

karamanotopark0.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber