Karaman’da Oturarak Voleybol Final Müsabakaları Başladı

Karaman’da Oturarak Voleybol Final Müsabakaları Başladı

Karaman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Oturarak Voleybol Ligi’nin 2. Lig Final müsabakaları başladı.

 Saygı duruşu, istiklâl marşı ve kukla sanatçısı Serkan Kaplan tarafından geleneksel ata sporumuz kuşak güreşini anlatan kukla gösterisinin ardından 4 – 7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalar Adana Ayyıldız ile Konya Selçuklu Spor maçıyla başladı.   
 
İrfan Ataseven Spor Salonunda gerçekleştirilen 2. Lig Final müsabakalarına; Konya, Adana, Samsun, Kırıkkale, Samsun, Ankara, Gaziantep, Bolu ve Karaman'ı temsilen Ayrancı Gençlik ve Spor Kulübü ile birlikte 9 takım yer alıyor. Final gurubunda ilk iki sırayı alan takımlar önümüzdeki sezon 1. Lig’de mücadele edecekler.
 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber