Karaman’da Özel Güvenlik Görevlilerine Denetim

Karaman’da Özel Güvenlik Görevlilerine Denetim

Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından özel güvenlik görevlileri denetlenmeye başlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada;

“İlimizde kamu kurumlarında görev yapan özel güvenlik görevlilerinin duyarlılıkların artırılması, ani ve acil durumlarda nasıl hareket edilmesi ve tabi oldukları mevzuat hükümleri hakkında bilgilendirilmeleri amacıyla önceden hazırlanmış plan doğrultusunda konusunda uzman personelimiz tarafından söz konusu kurumlarda görev yapan özel güvenlik görevlileri 2018 yılı Mart ayından itibaren denetlenmeye başlanılmıştır.

Denetlemeler esnasında binaların olası güvenlik riskleri, mevzuata aykırı durumlar ve diğer konularda görülen aksaklıklar tespit edilerek kurum/kuruluş yetkilileri ile paylaşılmaktadır.  

Aksaklıkların giderilmesi, görevli personelin etkin ve verimli bir şekilde görev yapabilmesi açısından denetlemelerimiz planlı bir şekilde devam edecektir” denildi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber