Karaman'da Özel Öğrencilerin Heyecanını İzlediler

Karaman'da Özel Öğrencilerin Heyecanını İzlediler

Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte özel öğrenciler, renkli dünyalarını tuvale yansıtarak resim yapıp piyano çalarak gönüllerince eğlendiler.

2 Nisan, Birleşmiş Milletler tarafından otizm konusunda farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak amacıyla "Dünya Otizm Farkındalık Günü" olarak ilan edilmiştir.

Karaman'da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne dikkat çekmek amacıyla resim ve müzik atölye çalışmaları düzenlendi. Karaman Rehberlik Araştırma Merkezi ile Master Sanat Akademisi ortaklığında düzenlenen etkinlikte İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, özel çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Asaf Gedikli, Mehmet Gök, Defne Sak, Metehan Sak, Deniz Canmaya ve Gülde Yıldız ile birlikte resim çizip onlarla sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, yapılan etkinliklerde öğrencilerle keyifli anlar yaşadılar.

Resim etkinliği sonrasında müzik atölyesinde piyano başına geçen Gülde Yıldız, davetlilere hünerlerini sergileyerek kulakların pasını sildi. Düzenlenen etkinlik İl Millî Eğitim Müdürü Çalışkan'ın öğrencilere hediye vermesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

01153622-19.jpg

01153426-6.jpg

01153420-5.jpg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber