Karaman'da Park ve Bahçe Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman'da Park ve Bahçe Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Karaman Belediyesi, mevcut yeşil alanları yeniden düzenlemeye devam ediyor. Otogar yanında bulunan yeşil alan ekipler taradından yeniden düzenleniyor.

Karaman Belediyesi bir yandan yeni yeşil alan projelerini hayata geçirirken bir yandan da mevcut yeşil alanları düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Otogar yanında bulunan yaklaşık 800 metrekare alana sahip olan park ekipler tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında mevcut yeşil alan üzerine kamelyalar ve kent mobilyaları yerleştirilecek. Yürüyüş yolları yenilenecek. Park içerisinde bulunan ağaçların budama işlemlerinin de sürdürüldüğü çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber