Karaman'da Patlama Şoku Yaşayan Aileye Ziyaret

Karaman'da Patlama Şoku Yaşayan Aileye Ziyaret

Karaman'da tüp patlaması şokunu yaşayan aileye geçmiş olsun ziyareti

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman'a bağlı Demiryurt köyünde ikamet eden ve bugün sabah saatlerinde mutfak tüpünün patlaması nedeniyle yaralanan ve evi hasar gören Yılmaz ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aileye gerçekleştirdiği ziyaret öncesinde yaşanan patlama nedeniyle oturulamaz hale gelen evde incelemelerde bulunan Vali Işık, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavilerinin ardından taburcu edilerek aynı köyde yaşayan akrabalarının evinde misafir edilen Ahmet ve Kamile Yılmaz ailesi ile bir araya geldi. Bir süre sohbet ettiği aileden yaşanan üzücü olayla ilgili bilgiler alan Vali Işık, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak taleplerini dinlediği aileye böyle üzüntü verici bir durumun bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden Yılmaz ailesi de bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunarak maddi ve manevi destek veren Vali Mehmet Alpaslan Işık ile birlikte İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya’ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Vali Işık, Yılmaz ailesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında bir süre sohbet ettiği evin minik müdavimleriyle de yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

dsc-7141.jpg

dsc-7204.jpg

dsc-7206.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber