Karaman'da Patlayan Elektrik Trafosu Korkulu Anlar Yaşattı

Karaman'da yaşanan trafo yangını sonrası uzun süre vatandaşlar elektrik kesintisi ile mağduriyet yaşadı.

Karaman'da Alişahane Mahallesi'nde bulunan elektrik trafosunun patlayarak yanmaya başlaması, vatandaşlar arasında korkulu anlar yaşanmasına neden oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay, saat 17.30 sıralarında Alişahane Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerinde bulunan MEDAŞ'a ait elektrik trafo binasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalleye elektrik sağlayan ana trafo binası aniden patlayarak alev aldı. Patlama, cadde üzerine kurulan Perşembe pazarı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlar arasında büyük paniğe yol açtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, trafo binası çevresinde güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri patlama sonrası çıkan yangına müdahale etti. İtfaiyenin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucunda yangın tamamen kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak trafo binası kullanılamaz hale geldi.

Trafo binasında yaşanan patlama anlarını anlatan Ferhat Geçer isimli vatandaş, "Bir anda trafo binasında peş peşe patlamalar oldu. Çevredeki vatandaşlar çok korktu" şeklinde konuştu. Patlamanın sesi ve alevlerin aniden yükselmesi, olay yerinde bulunanları büyük bir korkuya sevk etti.

Trafoda yaşanan patlamanın sebebi araştırılıyor. Yetkililer, patlamanın nedenini belirlemek için gerekli incelemeleri başlattı. Olayın kesin nedeni, yapılacak detaylı inceleme sonrasında ortaya çıkacak.

Karaman’da Patlayan Elektrik Trafosu Korkuttu

Karaman’da Patlayan Elektrik Trafosu Korkuttu

Karaman’da Patlayan Elektrik Trafosu Korkuttu

Karaman’da Patlayan Elektrik Trafosu Korkuttu

Karaman’da Patlayan Elektrik Trafosu Korkuttu

Karaman’da Patlayan Elektrik Trafosu Korkuttu

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber