Karaman’da Polis Adayı Gençlere Ücretsiz Kurs Desteği

Karaman’da Polis Adayı Gençlere Ücretsiz Kurs Desteği

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz düzenlenecek Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) sınavları için ön başvurular başladı.

Karaman’da polis adayı çok sayıda genç Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) fiziki yeterlilik sınavlarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün açtığı ücretsiz spor özel yetenek kurslarında hazırlanıyor.

Kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kapsamda öğrencilere kurslarda, sınavlarda karşılaşacakları etaplar çalıştırılıyor. Söz konusu parkurların birebir orandaki ölçülerin yer aldığı, diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Başvurular Elden Teslim Edilecek

Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) sınavlarına ücretsiz özel yetenek spor kurslarında hazırlanmak isteyen kursiyerler, başvuruları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimine yapabilecek.

Detaylı bilgi ve müracaat için;

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Birimi: Tel: 0 338 213 16 61 / Dahili:7720- 7721

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber