Karaman’da Polis Adaylarına Ücretsiz POMEM Kursu

Karaman’da Polis Adaylarına Ücretsiz POMEM Kursu

Karaman’da, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kurslarında 24. dönem sınavları için başvurular başladı.

Karaman’da ilk olarak 2017 yılında AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker öncülüğünde başlatılan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kurslarında 24. Dönem sınavları için ücretsiz başvurular başladı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek ücretsiz kurslarda polis adayı gençler, alanında uzman eğitmenler eşliğinde tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, sınav ve mekik egzersizleri ile diril, koordinasyon kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları ile oluşturulan parkurlarda sınavlara ücretsiz bir şekilde hazırlanma imkanı bulacak.

Başvurular Elden Teslim

24. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kurs başvuruları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi birimine şahsen yapılacak olup başvuru kayıt formu ise Spor Servisi Biriminden temin edilecektir.
Kurslar hakkında detaylı bilgi için; Spor Eğitim Uzmanı Beytullah Dimlioğlu – Tel: 0553 854 3100
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber