Karaman'da Polis Merkezlerine ve Şehit Ailesine Ziyaret

Karaman'da Polis Merkezlerine ve Şehit Ailesine Ziyaret

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Kurban Bayramı nedeniyle bir dizi bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu.

Kurban bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Vali Mehmet Alpaslan Işık eşi Munise Işık hanımefendi ile birlikte, Konya iline bağlı Kadınhanı ilçesinde görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Erkan Kurşun’un ailesi ile 1986 yılında Ardahan ili Göle ilçesinde görevi sırasında geçirdiği kaza sonrasında şehit olan Er Bekir Sami Özaslan’ın ailelerini ziyaret etti.
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Servet Türegün’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde ailelerle bir süre sohbet ederek kurban bayramlarını tebrik eden Vali Işık ve eşi Munise Işık hanımefendi, aziz vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ettiler.
 
Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden şehit aileleri de, bayram nedeniyle kendilerini ziyaret ederek bayram sevinçlerine ortak olan Işık ailesine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.
 
Vali Mehmet Alpaslan Işık, bayramlaşma programı kapsamında ziyaretlerini daha sonra TOKİ bölgesindeki Yunus Emre Polis Karakolu ile Çarşı Şehit Erkan Kurşun Polis Merkezi ve Yeşildere Jandarma Karakolu ile sürdürdü. Ziyaretleri, sırasında emniyet ve jandarma ekiplerinin bayramlarını tebrik eden Vali Işık, ziyaret ettiği noktalarda yürütülen çalışmalar ve denetimler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
 
Vali Işık’ın polis ve Jandarma karakollarına düzenlediği ziyaretlere İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin eşlik etti.

Şehit Polis ve Polis Merkezlerine Ziyaret

Şehit Polis ve Polis Merkezlerine Ziyaret

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber