Karaman'da, Polis Olmak İsteyen Gençlere Tam Destek

Karaman'da, Polis Olmak İsteyen Gençlere Tam Destek

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, polislik sınavına girecek Karamanlı gençleri ücretsiz olarak açtığı kursla fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlamaya devam ediyor.

Karaman’da polis olmak isteyen gençlere açtığı ücretsiz kurslarla destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz kurslarına bir yenisini daha ekleyerek Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) sınavlarına girecek Karamanlı gençlere desteklerini sürdürüyor.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında devam eden kurslara gençler büyük ilgi gösteriyor.

Karamanlı gençleri POMEM ve PMYO fiziki yeterlilik sınavlarına ücretsiz bir şekilde hazırladıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Karamanlı gençlere polis olma yolunda her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kurslara düzenli bir şekilde devam eden gençlerin POMEM fiziki yeterlilik sınavlarında başarı sağladığını vurgulayan Kısacık, “Yaklaşık bir ay önce başlattığımız POMEM hazırlık kursumuz antrenörlerimiz eşliğinde devam ediyor. Gerçek parkurun aynısını kurduğumuz salonumuzda ilk grupta sınava giren gençlerimiz büyük ölçüde başarı sağladı.  Gençlerimizin başarılarıyla bizlerde mutlu oluyoruz. Şuanda PMYO sınavlarına hazırlanan gençlerimiz içinde ücretsiz kurs açtık. Kursumuz yaklaşık bir ay boyunca gençlerimizin hizmetinde olacak. Gençlerimiz yeter ki istek ve taleplerini bizlere iletsin, bizimle paylaşsın. Bizler gençlerimize hizmet için buradayız. İnşallah hayalleri peşinde koşan gençlerimize bizlerde bir nebze olsun yardımcı oluruz ve polis olma isteklerine ücretsiz kurslarımızla destek sağlarız” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber