Karaman'da Posta Teşkilatında Korona Virüs Taraması

Karaman'da Posta Teşkilatında Korona Virüs Taraması

Karaman'da il merkezi ve ilçeler dahil tüm PTT personeli korona virüs testinden geçiriliyor.

Tüm Türkiye'de Korona virüs ile normalleşme süreci için adımlar atılırken bir yandan da kısıtlamalar ve testler devam ediyor.

Bugün PTT teşkilatında başta dağıtım personeli olmak üzere vatandaşla yakın teması olan tüm personelin korona virüs testine tabi tutulduğu öğrenildi. Kurum personelinin genel sağlık durumu ve vatandaşla temas halinde korona virüs kapma ya da bulaştırma durumu açısından önemli bir çalışma yapılıyor.

Karaman'da bugün yapılan testlerde pozitif vakaya rastlanmadığı öğrenildi. Ancak eşi sağlık personeli olan bir personelin daha önce hastalandığı ve tedavisinde olumlu bir şekilde sona yaklaşıldığı öğrenildi. Bir başka personelin de daha önce rahatsızlığı nedeniyle doktora başvurduğu ilk testin negatif olduğu rahatsızlığının devam etmesi üzerine yapılan yeni hızlı korona virüs testinin pozitif çıktığı ve kesin test sonuçların ise 24 saat içinde belli olacağı öğrenildi.

karaman-ptt-korona-virus.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber