Karaman'da Ramazan Etkinliğinin Üçüncüsü Düzenlendi

Karaman'da Ramazan Etkinliğinin Üçüncüsü Düzenlendi

Karaman'ın Ermenek İlçesinde birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayı geçirmek amacıyla Ramazan etkinliklerinin üçüncüsü düzenlendi.

Ermenek Belediyesi  Ramazan ayı içerisinde farklı organizasyonlarla birlik ve beraberlik içerisinde bir Ramazan ayı geçirmek amacıyla düzenlenen Ramazan etkinliklerinin üçüncüsü 24 – 25 Mayıs akşamlarında ilçede Lütfi Elvan Kent Meydanında yapıldı.

24 Mayıs Cuma günü akşamı saat 21.15 de başlayan etkinliğine İlçe İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterileri büyük beğeni topladı.

Yine 25 Mayıs Cumartesi günü akşamı ise Ermenek Anaokulu, Şehit Daniş Tunalıgil İlköğretim Okulu, Zehra Galip Sumra Atatürk İlkokulu öğrencilerinden oluşan öğrenci guruplarının hazırladığı gösteriler, müzik etkinlikleri ve halkoyunları ile Ermenek halkına güzel bir akşam geçirdi.

Ritim Müzik Organizasyon Şirketi tarafından İllüzyon ve Ateş şov gösterileri yapıldı. Gösteriler özellikle çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Belediye Başkanı Atila Zorlu ve eşi tarafından etkinliklere katılan çocuklara ücretsiz lunapark bileti dağıtıldı.

 

Karaman'da Ramazan Etkinliğinin Üçüncüsü Düzenlendi

Karaman'da Ramazan Etkinliğinin Üçüncüsü Düzenlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber