Karaman'da Sağlıkçı Annenin Bir Ay Sonra Kızına Duygulu Kavuşma Anı

Karaman'da Sağlıkçı Annenin Bir Ay Sonra Kızına Duygulu Kavuşma Anı

Karaman'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaklaşık bir aydır 6 yaşındaki kızından ayrı kalan sağlık çalışanı annenin çocuğuyla buluşması duygusal anlara sahne oldu.

Karaman'da eşi de sağlık çalışanı olan Özge Koçak, salgın nedeniyle kızı Öykü Koçak'ı merkeze bağlı Yeşildere köyünde yaşayan kayınpederi İbrahim Koçak'ın evine bıraktı. Küçük kız, dede ve babaannesine uzun süredir görmediği anne ve babasını istediğini söyleyince Özge Koçak izin gününde köye gitti.

Evin bahçesinde oyun oynadığı sırada annesini karşısında bulan Öykü, Özge Koçak'a sarılarak ağlamaya başladı. Annesini çok özlediğini belirten küçük Öykü, gözyaşları içinde "Biraz kız kıza vakit geçirelim." diyerek annesini bırakmak istemedi.

Anne ve kızın duygulu buluşmasını cep telefonunun kamerasıyla görüntüleyen babaannenin sosyal medyada paylaştığı video yoğun ilgi gördü.

Görüntüde, Öykü'nün annesine tutkuyla sarılması ve hıçkırarak onunla vakit geçirmek istemesi yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum