Karaman'da Şanlı Zaferin 566. Yılı Kutlandı

Karaman'da Şanlı Zaferin 566. Yılı Kutlandı

Tarihin dönüm noktalarından biri olan İstanbul'un Fethinin 566. yılı düzenlenen programla kutlandı.

Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan programa, İl Milli Eğitim Müdür V. Nurettin Doğan, daire amirleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama programı Kuran'ı Kerim tilavetiyle devam etti. Programın açış konuşmasını Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Özer yaptı.

Açış konuşmasının ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ve oratoryo gösterisi davetliler tarafından beğeniyle izlendi. Fatih ve Fetih konuşmasının yapılmasıyla devam eden programda öğrencilerin sahnelediği tiyatro izleyenlerden tam not aldı.

Marş dinletisi, Asrı Şerif "Nasr Süresinin" okunması ve yapılan dua ile kutlama programı sona erdi.

Karaman'da Şanlı Zaferin 566. Yılı Kutlandı

Karaman'da Şanlı Zaferin 566. Yılı Kutlandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber